Stakleni krovovi SKYLIGHT
Ovde se nalazite: Stakleni krovovi SKYLIGHT

Stakleni krovovi SKYLIGHT

Stakleni krovovi „Sky Lights“ se izrađuju od tipskih sistem profila.

To su sistemi sa  unapred definisanim drenažnim kanalima za odovođenje kondeza. Kondenz se pojavljuje usled temperaturne razlike unutar aluminiumskih profila. Sistemi staklenih krovova obično imaju već sa svojim sistemom rešen oluk koji mora da bude sistemski.

Namena sky light-a je isključivo za krovne konstrukcije sa ili bez čelične podkonstrukcije. Najčešće su to nezavisne konstrukcije. Njihova primena je za krovove na jednu, dve vode kao i za formiranje oblika priramida, kupa , kupola. Zbog orginalnog rešenja za odvođenje vode (drenažom) tipski sistemi su najbolje rešenje za krovove.


Primerci staklenih krovova

THERMO TIME I USLUGE

Projektovanje i tehnicka podrška u izvodenju aluminijumskih arhitektonskih sistema renomiranih svetskih i domacih proizvodaca: Schuco, Wicona, Alumil, Reynaers, Hueck Hartmann, Profilati, Aluminco, Tehnomarket, Nissal. Ventilirajuce fasadne obloge tipa Alucobond, Alubond, J-bond, keramike i granitne keramike. Kompozitne obloge Fundermax, Trespa i Formica. Širok spektar profila i tehnickih rešenja za vaš gradevinski projekat. Vaš projekat je za nas novi izazov.

Thermo Time tim vam stoji na raspolaganju.