Aluminijum drvo sistemi prozora i vrata.
Ovde se nalazite: Aluminijum drvo sistemi prozora i vrata.

Aluminijum drvo sistemi prozora i vrata.

Podrazumevaju sistem stolarije namenjen za zemlje koje se nalaze u umerenom klimatskom pojasu.

Sistem stolarije sa prekidom termo mosta koji pored svoje masivnosti u izgledu ima i dekorativnu drvenu oblogu tako da se sa unutrašnje strane ne vidi aluminijum nego drvo.

Drvene dekorativne obloge su od hrastovog drveta bajcovanog u tonu po želji kupca. Aluminiumski profili  koji su vidni sa spoljašnje strane i po debljini (kad se otvori prozor) mogu da budu plastificirani u boji po izboru iz RAL karte ili u eloksirani po uzorku eloksaže iz ton karte. Mogu se aplicirati u kombinaciji sa troslojnim staklopaketima, a po tipologiji mogu biti klasični prozori, balkonska vrata, fiksni elementi ili podizno klizni portali.

Ova vrsta stolarije spada u ekskluzivnu stolariju.

Sarađujemo sa više proizvođača aluminijumskih profila od kojih se prave prozori i vrata.
Shodno vašim zahtevima možemo da ponudimo najbolji profil za vaš objekat.
Stakla koja koristimo pri prozvodnji prozora su takođe prema zahtevu kupca. Uz naš savet uvek se pronađe ekonomski adekvatno rešenje koje zadovoljava tražene enegretske vrednosti, dizajn, boju.


Primer

THERMO TIME I USLUGE

Projektovanje i tehnicka podrška u izvodenju aluminijumskih arhitektonskih sistema renomiranih svetskih i domacih proizvodaca: Schuco, Wicona, Alumil, Reynaers, Hueck Hartmann, Profilati, Aluminco, Tehnomarket, Nissal. Ventilirajuce fasadne obloge tipa Alucobond, Alubond, J-bond, keramike i granitne keramike. Kompozitne obloge Fundermax, Trespa i Formica. Širok spektar profila i tehnickih rešenja za vaš gradevinski projekat. Vaš projekat je za nas novi izazov.

Thermo Time tim vam stoji na raspolaganju.