Aluminijumski prozori sa termo prekidom
Ovde se nalazite: Aluminijumski prozori sa termo prekidom

Aluminijumski prozori sa termo prekidom

Podrazumevaju sistem stolarije namenjen za klimatska područja sa izraženom razlikom između spoljašnjih i unutrašnih temperatura.

Dva aluminijumska profila se spajaju u celinu pomoću poliamidnh traka koje imaju funkciju izolatora, tj. da spreče razmenu toplote između spoljašnjeg i unutrašnjeg profila. Time se sprečava stvaranje kondenza na unutrašnjoj strani prozora.

U zavisnosti od traženog koeficijenta prolaza toplote (Uf) mogu biti različitih sistemskih debljina. Uz dodatak specijalnih guma, sunđera i punila, a u kombinaciji sa troslojnim staklopaketima mogu biti i visokoenergetski sistemi za primenu u pasivnim kućama.


Primer

THERMO TIME I USLUGE

Projektovanje i tehnicka podrška u izvodenju aluminijumskih arhitektonskih sistema renomiranih svetskih i domacih proizvodaca: Schuco, Wicona, Alumil, Reynaers, Hueck Hartmann, Profilati, Aluminco, Tehnomarket, Nissal. Ventilirajuce fasadne obloge tipa Alucobond, Alubond, J-bond, keramike i granitne keramike. Kompozitne obloge Fundermax, Trespa i Formica. Širok spektar profila i tehnickih rešenja za vaš gradevinski projekat. Vaš projekat je za nas novi izazov.

Thermo Time tim vam stoji na raspolaganju.