Sobna vrata model "Time  - Akustic"
Ovde se nalazite: Sobna vrata model "Time - Akustic"

Sobna vrata model "Time - Akustic"

Karakteristika vrata je vidan ram sa spoljne i unutrašnje strane. Taj ram može da se podešava prema debljini zida i na taj načim ubrza ugradnju vrata i izbegava se dodatna obrada posle ugradnje. To su vrata sa tzv. štelujućim štok-pervajzom.


Ispuna vrata je kao i kod modela "Time-Modern" mogu da budu farbana poliuretanskim bojama ili presvučena 3D folijom raznih dezena kao hrast, orah, trešnja, mahagoni, jasen i sl. Ram može da se plastificira u razne teksture drveta (izbor po paleti tekstura), da bude plastificiran u sve poznate ralove, eloksiran ili sa foto štampanim motivima tj. da bude presvučen ukrasnim folijama.


Kontrola pristupa je ostvariva na sedeće načine:

  • Brave sa ključ karticom (namena za hotele)
  • Brave sa kod ključem (namena za rezidencije i apartmane)
  • Brave sa kontrolom pristupa preko otiska prsta

Primer

THERMO TIME I USLUGE

Projektovanje i tehnicka podrška u izvodenju aluminijumskih arhitektonskih sistema renomiranih svetskih i domacih proizvodaca: Schuco, Wicona, Alumil, Reynaers, Hueck Hartmann, Profilati, Aluminco, Tehnomarket, Nissal. Ventilirajuce fasadne obloge tipa Alucobond, Alubond, J-bond, keramike i granitne keramike. Kompozitne obloge Fundermax, Trespa i Formica. Širok spektar profila i tehnickih rešenja za vaš gradevinski projekat. Vaš projekat je za nas novi izazov.

Thermo Time tim vam stoji na raspolaganju.