Sobna vrata model "Time  - Modern"
Ovde se nalazite: Sobna vrata model "Time - Modern"

Sobna vrata model "Time - Modern"

Sobna vrata "Time - Modern" su vrata savremenog dizajna. Karakteristika ovih vrata je ram vrata. Ram vrata gledano sa spoljne strane nije vidan. Na taj način moguće je uskladiti boju da boja vrata bude slična boji interijera.


Sobna vrata mogu da budu farbana poliuretanskim bojama visokog sjaja ili presvučena 3D folijom raznih dezena kao što su hrast, orah, trešnja, mahagoni, jasen i sl.

Aluminijumski ram može da se plastificira u RAL boje i razne teksture drveta (izbor po paleti tekstura) ,može da bude eloksiran ili sa foto štampanim motivima tj. da bude presvučen ukrasnim folijama.


Kontrola pristupa je ostvariva na sedeće načine:

  • Brave sa ključ karticom (hotelska primena)
  • Brave sa kod ključem (namena za rezidencije i apartmane)
  • Brave sa kontrolom pristupa preko otiska prsta

Primer

THERMO TIME I USLUGE

Projektovanje i tehnicka podrška u izvodenju aluminijumskih arhitektonskih sistema renomiranih svetskih i domacih proizvodaca: Schuco, Wicona, Alumil, Reynaers, Hueck Hartmann, Profilati, Aluminco, Tehnomarket, Nissal. Ventilirajuce fasadne obloge tipa Alucobond, Alubond, J-bond, keramike i granitne keramike. Kompozitne obloge Fundermax, Trespa i Formica. Širok spektar profila i tehnickih rešenja za vaš gradevinski projekat. Vaš projekat je za nas novi izazov.

Thermo Time tim vam stoji na raspolaganju.