Zaštita od sunca:
brisoleji, skrinovi, spoljni venecijaneri-žaluzine, grilje.
Ovde se nalazite: Zaštita od sunca

Zaštita od sunca:
brisoleji, skrinovi, spoljni venecijaneri-žaluzine, grilje.

Brisolej

Brisolej može biti  pokretni i fiksni. Ugrađuju se kao zaštita od sunca na poslovnim objektima. Njihova dimenzija i gustina se odrađuje po zahtevu odgovornog projektanta. Uz primenu automatike mogu da regulišu količinu  sunčeve svetlosti  u zavisnosti od potrebe objekta (senčenje zbog hlađenja). Aktivacija može biti putem taster ili daljinskog upravljača.


Skrinovi

Skrinovi-zaštita od sunca sastavljena od fiberglas vlakana.
Primenom ovih sistema zaštite od sunca značajno se smanjuje prolazak UV zračenja u prostoriju, postiže se efekat totalnog zamračenja prostorija (kada je to potrebno), smanjuje se nivo buke.

Prema zahtevu definiše se dezen, vrsta i namena skrin zaštite.

  • Spoljašnji
  • Unutrašnji
  • Total blackout
  • Zvučna izolacija

Spoljni venecijaneri-žaluzine

Spoljni venecijaneri su našli svoju primenu uglavnom na poslovnim objektima. Dekorativna i efikasna zaštita od sunca. Može da se pokreće manuelno i preko elektro motora. Karakteriše ih postojanost na sve vremenske uslove.


Primer

THERMO TIME I USLUGE

Projektovanje i tehnicka podrška u izvodenju aluminijumskih arhitektonskih sistema renomiranih svetskih i domacih proizvodaca: Schuco, Wicona, Alumil, Reynaers, Hueck Hartmann, Profilati, Aluminco, Tehnomarket, Nissal. Ventilirajuce fasadne obloge tipa Alucobond, Alubond, J-bond, keramike i granitne keramike. Kompozitne obloge Fundermax, Trespa i Formica. Širok spektar profila i tehnickih rešenja za vaš gradevinski projekat. Vaš projekat je za nas novi izazov.

Thermo Time tim vam stoji na raspolaganju.