Izvođenje sigurnosnih sistema stolarije
Ovde se nalazite: Izvođenje

Izvođenje sigurnosnih sistema stolarije

Pored svih ranije opisanih vrsta  fasada i sistema možemo da ponudimo i specijalne sisteme kao što su:

Sigurnosna stolarija

Sugurnosni sisitem kontrolisanog ulaza i izlaza.

Namenjeno je za sigurnosnu kontrolu prolaza (ulaz, izlaz) u banke, menjačnice i objekte gde je zbog pojačanih mera bezbednosti to zahtevano. Sigurnosna komora - je namenjena za kontrolisan ulazak ljudi u određene objekte (banke i sl.).


Ulazna vrata sa kontrolom pristupa

Su ulazna SD vrata namenjena za kuće i stanove opremljena sigurnosnim bravama koje brave u više tačaka. Odključavanje i zaljučavanje ovih vrata može da se radi preko otiska prsta ili standardnim kod ključem po želji naručioca. Karakteristično za ova vrata je raznolik dizajn i bojenje. Sva vrata su sa termo prekidom.
Vrata mogu biti sa skrivenim ili vidnim šarkama.


Antibalistička stolarija

Podrazumeva sisteme aluminijumske stolarije sa punjenjem otpornim na pištoljsko ili puščano zrno (u zavisnosti od zahteva). Ovakva stolarija je dostupna u svim bojama kao i teksturama drveta.


Primerci

THERMO TIME I USLUGE

Projektovanje i tehnicka podrška u izvodenju aluminijumskih arhitektonskih sistema renomiranih svetskih i domacih proizvodaca: Schuco, Wicona, Alumil, Reynaers, Hueck Hartmann, Profilati, Aluminco, Tehnomarket, Nissal. Ventilirajuce fasadne obloge tipa Alucobond, Alubond, J-bond, keramike i granitne keramike. Kompozitne obloge Fundermax, Trespa i Formica. Širok spektar profila i tehnickih rešenja za vaš gradevinski projekat. Vaš projekat je za nas novi izazov.

Thermo Time tim vam stoji na raspolaganju.