O nama
Ovde se nalazite: O nama

O nama

Šta je Thermo Time?

Thermo Time je biro specijalizovan za projektovanje i izvodenje aluminijumskih konstrukcija primenjenih u gradevinarstvu.

U našem projektnom birou je zaposleno više konstruktora sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju aluminijumskih konstrukcija renomiranih stranih i domaćih proizvođača (Schuco, Wicona, Alumil, Profilati, Feal, Tehnomarket, Hueck Hartmann, Nissal...).

Savremeno opremljeni biro sa velikom bazom podataka predviđen je prvenstveno kao servis malim i srednjim preduzećima koja se bave proizvodnjom i montažom aluminijumskih konstrukcija,a nemaju ekonomsku opravdanost da poseduju sopstveni konstrukcioni biro.

Za arhitektonske biroe i investitore definišemo ulazne podatke za prikupljanje ponuda izvođača. Prvenstveno definišemo njihove zahteve (Proizvođača sistemskog rešenja, primenjeno staklo na osnovu gređevinske fizike, detalje, šeme i količine) prema izvođačima. Time činimo da sve ponude imaju iste zahteve, čime projekat dobija na kvalitetu i investitor praktično dobija najboljeg izvođača bez naknadnih reklamacija na kvalitet, dodatnih radova i kašnjenja u izvođenju usled manjkavosti projekta i sl. Takođe otklonjena je mogućnost da izvođač primeni neadekvatno rešenje.

Takođe za investitore radimo ekonomsku analizu-troškovnik i definišemo uslove tendera. Nadzor i ekspertiza u slučaju izvođenja takođe spadaju u domen naše delatnosti.


Kategorije

Projektni biro Thermo Time čini inženjerski kadar sa iskustvom u projektovanju i izradi tehničko tehnološke dokumentacije za proizvođače, arhitekte, izvođače i investitore koji se bave izradom, implem

Detaljne informacije

Stručnošću (dugogodišnje iskustvo) Preciznošću  pri izradi tehničko tehnološke dokumentacije Brzim reagovanjem na postavljeni zadatak Izradom kvalitetne projektne dokumentacije poštujući savreme

Detaljne informacije

Pogledajte nekoliko naših projekata iz Srbiji!

Detaljne informacije

Pogledajte nekoliko naših projekata iz inostranstva!

Detaljne informacije

THERMO TIME I USLUGE

Projektovanje i tehnicka podrška u izvodenju aluminijumskih arhitektonskih sistema renomiranih svetskih i domacih proizvodaca: Schuco, Wicona, Alumil, Reynaers, Hueck Hartmann, Profilati, Aluminco, Tehnomarket, Nissal. Ventilirajuce fasadne obloge tipa Alucobond, Alubond, J-bond, keramike i granitne keramike. Kompozitne obloge Fundermax, Trespa i Formica. Širok spektar profila i tehnickih rešenja za vaš gradevinski projekat. Vaš projekat je za nas novi izazov.

Thermo Time tim vam stoji na raspolaganju.