Zašto mi?
Ovde se nalazite: Zašto mi?

Zašto mi?

Projektni biro Thermo Time čini inženjerski kadar sa iskustvom u projektovanju i izradi tehničko tehnološke dokumentacije za proizvođače, arhitekte, izvođače i investitore koji se bave izradom, implementiranjem aluminijumskih staklenih fasada i ventilisanih fasadnih sistema.

Iskustvo od 13 godina nas stavlja na vodeće mesto u projektovanju i izradi tehnološke dokumentacije  za razne domaće  i strane kompanije, projektantske kuće, investitore. Naše iskustvo se bazira na radu u zemlji i inostranstvu .

Mi vodimo računa o energetskoj efikasnosti objekata a samim time i primeni adekvatne aluminijumske stolarije i fasadnih sistema za postizanje zadatih vrednosti.


Mi znamo i poznajemo vodeće svetske sisteme aluminijumske stolarije:

U dugogodšnjem radu susreli smo se sa 10 do 15 prozvođača fasadnih i ostalih sistema aluminijumskih konstrukcija arhitektonske primene. Tu spadaju  prozori, vrata (raznih načina otvaranja). Smatramo da ne postoji sistem profila koji je nemoguće savladati i sa njim dati kvalitetna tehničko tehnološka rešenja shodno načinu primene.

THERMO TIME I USLUGE

Projektovanje i tehnicka podrška u izvodenju aluminijumskih arhitektonskih sistema renomiranih svetskih i domacih proizvodaca: Schuco, Wicona, Alumil, Reynaers, Hueck Hartmann, Profilati, Aluminco, Tehnomarket, Nissal. Ventilirajuce fasadne obloge tipa Alucobond, Alubond, J-bond, keramike i granitne keramike. Kompozitne obloge Fundermax, Trespa i Formica. Širok spektar profila i tehnickih rešenja za vaš gradevinski projekat. Vaš projekat je za nas novi izazov.

Thermo Time tim vam stoji na raspolaganju.