Konsalting i tehnička podrška
Ovde se nalazite: Konsalting i tehnička podrška

Konsalting i tehnička podrška

Konsalting se primenjuje u slučaju kada je projekat radila duga projektantska firma.

Kada investitor, projektant ili izvođač želi da se konsultuje oko projekta koji je urađen ili treba da se radi. Jesu su li projektom predložena rešenja dobra, adekvatna da bi se primenila na objektu? Kako određenii problem može da se prevaziđe, na koji način i slično?

Jesu li neki sistemi stolarije, fasada i drugih konstrukcija urađen prema standardu proizvođača sistema stolarije ili neke druge sistemske konstrukcije?

Konsalting se između ostalog primenjuje kao tehnička podrške proizvođaču .

Kada se proizvođač susreće sa novim sistemom stolarije a ne želi da gubi dragoceno vreme za pronlaženje i sagledavanje tehničkih rešenja sistema.

THERMO TIME I USLUGE

Projektovanje i tehnicka podrška u izvodenju aluminijumskih arhitektonskih sistema renomiranih svetskih i domacih proizvodaca: Schuco, Wicona, Alumil, Reynaers, Hueck Hartmann, Profilati, Aluminco, Tehnomarket, Nissal. Ventilirajuce fasadne obloge tipa Alucobond, Alubond, J-bond, keramike i granitne keramike. Kompozitne obloge Fundermax, Trespa i Formica. Širok spektar profila i tehnickih rešenja za vaš gradevinski projekat. Vaš projekat je za nas novi izazov.

Thermo Time tim vam stoji na raspolaganju.