Unutrašnja stolarija

Proučavajući potrebe tržišta samostalno smo dizajnirali unutrašnja  vrata od kojih izdvajamo dva atraktivna modela Time - modern, Time - akustic.

Sobna vrata model “Time - Modern“

Sobna vrata “Time - Modern“ su vrata savremenog dizajna. Karakteristika ovih vrata je ram vrata. Ram vrata gledano sa spoljne strane nije vidan. Na taj način moguće je uskladiti boju da boja vrata bude slična boji interijera.
Sobna vrata mogu da budu farbana poliuretanskim bojama visokog sjaja ili presvučena 3D folijom raznih dezena kao što su hrast, orah, trešnja, mahagoni, jasen i sl.
Aluminijumski ram može da se plastificira u RAL boje i razne teksture drveta (izbor po paleti tekstura ), može da bude eloksiran ili sa foto štampanim motivima tj. da bude presvučen ukrasnim folijama.

Kontrola pristupa je ostvariva na sedeće načine:

  • Brave sa ključ karticom (hotelska primena).
  • Brave sa kod ključem (namena za rezidencije i apartmane).
  • Brave sa kontrolom pristupa preko otiska prsta.

Sobna vrata model “Time - Akustic“

Karakteristika vrata je vidan ram sa spoljne i unutrašnje strane. Taj ram može da se podešava prema debljini zida i na taj načim ubrza ugradnju vrata i izbegava se dodatna obrada posle ugradnje. To su vrata sa tzv. štelujućim štok-pervajzom.
Ispuna vrata je kao i kod modela „Time-Modern“ mogu da budu farbana poliuretanskim bojama ili presvučena 3D folijom raznih dezena kao hrast, orah, trešnja, mahagoni, jasen i sl. Ram može da se plastificira u razne teksture drveta (izbor po paleti tekstura), da bude plastificiran u sve poznate ralove, eloksiran ili sa foto štampanim motivima tj. da bude presvučen ukrasnim folijama.

Kontrola pristupa je ostvariva na sedeće načine:

  • Brave sa ključ karticom (namena za hotele).
  • Brave sa kod ključem (namena za rezidencije i apartmane).
  • Brave sa kontrolom pristupa preko otiska prsta.

Informacije o sistemu