O nama

Thermo-Time je biro specijalizovan za projektovanje i izvođenje arhitektonskih aluminijumskih konstrukcija u građevinarstvu.

Projektni biro čine konstruktori tehnolozi sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju i izvođenju aluminijumskih konstrukcija fasadnih sistema renomiranih stranih i domacih proizvodaca kao i ventilisanih sistema od ACP panela, konpakt/HPL panela, ventilisane fasade sa oblogom od kamena (Schuco, Wicona, Alumil, Aliplast, Profilati, Feal, Tehnomarket, Fundermax, Trespa, ASD...)

Savremeno opremljeni biro sa velikom bazom podataka aluminijumskih arhitektonskih sistema kao i podkonstrukcija ventilisanih fasada predviđen je prvenstveno kao servis malim i srednjim preduzećima koja se bave proizvodnjom i montažom aluminijumskih konstrukcija, a nemaju ekonomsku opravdanost da poseduju sopstveni konstrukcioni biro.

Za arhitektonske biroe i investitore definišemo ulazne podatke za prikupljanje ponuda izvođača. Prvenstveno definišemo njihove zahteve (proizvođača sistemskog rešenja, primenjeno staklo na osnovu gređevinske fizike, detalje, šeme i količine) prema izvođačima. Time činimo da sve ponude imaju iste zahteve, tako projekat dobija na kvalitetu i investitor praktično dobija najboljeg izvođača bez naknadnih reklamacija na kvalitet, dodatnih radova i kašnjenja u izvođenju usled eventualne manjkavosti osnovnog projekta i sl. Takođe otklonjena je mogućnost da izvođač primeni neadekvatno rešenje i na taj način nesvesno poveća troškove.

Za investitore i arhitektonske projektne biroe radimo ekonomsku analizu-troškovnik i definišemo uslove tendera. Nadzor izvođačkih radova i ekspertiza spadaju u domen naše delatnosti.